Coronavirus,  Híreink

 Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a hazánkat is érintő koronavírus-járványra való tekintettel a saját hatáskörömben irányított, illetve engedélyezett, vagy iskolánk által szervezett minden közösségi programot, rendezvényt, ünnepséget, megemlékezést, versenyt a mai naptól határozatlan ideig felfüggesztek, illetve lemondok.

A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül.

Határozatom a tanítási órákat, szakköröket, tanórán kívüli foglalkozásokat és a tanulószobákat egyelőre nem érintik.

Kérem Önöket, hogy tanulóink egészségének biztonsága érdekében ebben az időszakban a lehető legkevesebbet tartózkodjanak iskolaépületeinkben! Valamint arra, hogy tájékoztassanak, ha gyermekükkel együtt külföldi látogatást terveztek, vagy valósítottak meg. Kérem, hogy azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne menjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.

 

Épületeink fertőtlenítése, fokozott tisztítása a Vas Megyei Kormányhivatal Szombatherlyi Járási Hivatal tisztifőorvosa előírásainak megfelelően történik.

Az indokolatlan pánik elkerülése érdekében felhívom a  figyelmet arra, hogy csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe.

A megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videókat a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érhetik el.

Szombathely, 2020.03.11.

Zielbauer György

igazgató