Híreink

Tisztelt Szülők!

Értesítjük Önöket, hogy iskolánkban a felújítási munkálatok időben befejeződnek, ezért szeptember 1-jén kezdjük a tanévet.

 

Tanévnyitó ünnepélyt a járványügyi helyzetre való tekintettel nem tartunk.

Szeptember 1-jén az első órában 10 perces tanévnyitó köszöntő beszédet tartunk az iskolarádión keresztül.

Kérjük a kedves szülőket, hogy iskolánk épületébe ne jöjjenek be, az épület előtt ne csoportosuljanak. Ez a járványügyi protokoll előírása.

 

Az Ady tér 2. szám alá iskolánk 3. évfolyamos tanulói mennek. A bérelt autóbuszon valóközlekedéshez, valamint az Ady tér 2. szám alatt lévő épületbe történő bemenetelhez a tanulók részére szájmaszkot biztosítunk.

 

Első tanítási nap a gyermekek csak tolltartót és füzetet hozzanak magukkal, szigorú tanórát nem tartunk. Ismertetőket kapnak a járványügyi protokollból. Gyakorolni fogják a csoportosulás nélküli közlekedést.

Kérjük a szülőket, segítsék munkánkat azzal, hogy otthon beszéljenek gyermekükkel arról, hogy kerüljék a társukkal való kézfogást, testi kontaktust, ölelkezést.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az iskolát kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató tanuló látogathatja. Amennyiben köhög, lázas a gyermekük ne küldjék iskolába, az aktuális eljárás rend alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha gyermekénél igazolt fertőzés van.

 

Azon családok, akik a tanévkezdés előtti két hétben külföldön tartózkodtak gyermekükkel feltétlenül jelezzék.

 

Az elhelyezett kézfertőtlenítőket a bejáratnál és a folyosókon a gyermekeknek használniuk kell. (Nem játékra).

 

Az 5. évfolyamos osztályfőnökök:

 

5.a       Némethné Raffai Teodóra

5.b       Virágh Tímea

5.c       Varga Edina

 

Szombathely, 2020. augusztus 27.

Iskolavezetés